Täpinää

Pitää ihan testata, että osaanko käyttää tätä blogia vielä.
Hiukan meillä jo alkaa olla ajatukset tulevassa reissussa. 
Reittisuunnitelmakin alkaa hahmottua. Pasi on suunnitellut reittiä kun taas mä olen enemmän miettinyt pussilakanoiden väriä yms tärkeää :)

Tessu menee huomenna Helsinki Caravaniin perushuoltoon. Konehuoneen osalta huolto onkin jo tehty.
Pasi nosti kesärenkaat kyytiin, eli saavat vaihtaa ne samalla.



Keskiviikkona 16.4. on hommat taas edistyneet. Pasi laittoi eilen illalla Tessuun lämmityksen päälle ja aamulla pääsin kantamaan sinne petivehkeitä ym, mitä en kylmään autoon viitsinyt viedä.
Iskias ei oikein tykännyt tuostakaan hommasta; saa nähdä, missä kunnossa lähden reissuun. 7 kk jo kärvistelyä takana. Olenhan mä jo tottunut elämääni "Könkkäristeilyjen kuningattarena" ;)


Pitkällisen harkinnan ;) jälkeen päädyin vaaleanharmaisiin lakanoihin. Punaiset olisivat tuoneet muutenkin lämpimässä Torreviejassa liian kuuman fiiliksen ja siniset taas saaneet paleltumaan alkumatkasta.


Villasukat mukaan. Varmuuden vuoksi.


Nallet istuu vatupassin päällä. Tuohon pakataan vielä kiikarit käden ulottuville.
Järkkäriin hankin eye-fi-muistikortin. Toiveena olisi, että tien päältä pystyisi laittamaan silläkin otettuja kuvia, jos vaikka Camarguessa valkoisia hevosia tai pinkkejä lintuja tallustaa vastaan.

Tämä on MELKEIN loman parasta aikaa. Ihan pää pilvissä ja lentoon lähdössä!
Kaksi yötä vielä omassa isossa sängyssä; voi olla, että sitä ja tukevasti paikallaan kököttävää vessanpyttyä ehtii tulla kuudessa viikossa ikävä! 


.

1 kommentti:

  1. Oih ja Voih.En malta odottaa taas matkakertomustanne.Itsellä meni kesälomasuunnitelmat uusiksi miehen työpaikan vuoksi,mutta teemme sitten reissuja johonkin karavaanareitten lähialueille joita emme ole nähneet vielä.Matkataan sitten ensi vuonna sinne Ruotsiin josta jäi paljon näkemättä ja kokematta.Muista sitten päivitellä usein ,yksikään uusi postaus ei ole turha,vaikka olisi sitten vain satamastaseisomisesta.

    VastaaPoista