TORREVIEJA 10.5.-18.5.2014 Camping Marjal

Lauantai 10.5.2014

Oltiin päätetty viimeinen Torreviejan viikko viettää Guardamar du Securessa Marjal Guardamar Campingillä. Acsi-paikka 2333.

Noustiin puoli ysiltä aamukahville. Oltiin jo illalla valmisteltu leirin purkua ja päästiin aamulla helpolla.
Pasi kävi ajamassa "Pikkukäkkänän" parkkikselle. Mä en uskalla ajaa vierasta käsivaihteista autoa. Varsinkaan ulkomailla. Eli jätettiin se odottamaan noutoa.

9.23 oltiin valmiit lähtemään liikkeelle. Monika ei vielä ollut töissä ja hiukan jäi harmittamaan, kun ei ehditty hyvästellä. 

Ohitettiin Torreviejan keskusta AP7-motaria pitkin. Tietullia maksettiin 2,05€.
Tessun mittari tsekattiinlähtiessä; olihan Florantilles "kääntöpiste". 2700km kotoa. Tasan.

Oltiin Marjalissa jo ennen kymmentä aamulla. Siirtymä oli noin 30km.
Pystytettiin leiri ja käytiin katsomassa allasalue ja tietty baarissa ottamassa yhdet oluset. Pizzaa saakin vasta yhdeltä. 

Saatiin yhdet tunnukset nettiin, mutta huomattiin, että maksuton, hidas netti toimii nopeammin kuin se nopea ;) Seurattiin Suomen peliä. Latvia voitti 3-2. Pöh! Jaba ja Tuula hakivat Pasin ja heittivät Florantillesiin hakemaan Opelin. Kiitos!

Kämppärillä oli paljon espanjalaisia, jotka eivät juuri piitanneet hiljaisuussäännöistä siestan aikaan. Isoja perheitä ja porukoita ja iloista hälinää. 

Suihkut täällä toimii paremmin. Tosin veden lämpötila saattaa muuttua itsekseen ja niin nopsaan, ettei ehdi väistää. Hrrrr!

Illalla syötiin kämppärin baarissa. Ei kovin erikoista murkinaa ja hiukan tympeetä henkilökuntaa. 
Ilta menikin sitten Euroviisuja seuratessa. Olipa tylsiä biisejä; Suomen Softengine oli jopa hyvä siinä porukassa. Koitettiin pysytellä hereillä suolatikkuja ja suklaata napostellen, mutta jouduttiin luovuttamaan kesken tuloslähetyksen. Itävallan parrakas "nainen" voitti. Softengine hienosti 11.
Espanjalaiset jatkoivat iloista hälinää yöhön asti, mutta se ei haitannut nukkumista.

Sunnuntai 11.5.2014

Päivän kohokohta kauppareissu Carrefouriin. Lähi-Lidl ei ole sunnuntaisin auki. Tuotiin pikkukäkkänä omalle tontille. 


Iltapäivällä puolitoista tuntia allasalueella. Katsottiin formuloiden startti siinä.



Päivän eväänä hodarit. Suomi hävisi Venäjälle lätkäpelin. 
Normaalit huoltohommat.

Maanantai 12.5.2014

Heräsin puoli neljä, kun Pasi kiipesi mun päälle. Kurkistamaan ikkunasta, miten tuuli pöllyttää katosta. Käytiin ulkona katsomassa ja kuulostelemassa: kyllä liinojen pitäisi kestää. Takaisin sänkyyn. Tunti kuunneltiin sitä paukutusta ja käytiin purkamassa pyykkinaru ja katos. Eihän se uni enää oikein tullut ennen aamua. 

Käytiin autolla lähidyyneillä. Pikkutiiroja, kahlaajia, lokkeja, naturisteja. Punapäälepinkäinen.




Iltapäivällä ajettiin taksilla Torreviejan keskustaan Marja-Liisan ja Juhan luokse. Tapas-paloja ja punaviinejä. Jäätiin kattoterassin lisähuoneeseen mukavasti tukevaan sänkyyn nukkumaan ja seuraavana aamupäivänä vasta kämppärille.

Tiistai 13.5.2014

Suomi-Saksa 4-0. 
Esikeitettiin perunat ja tehtiin foliovuoassa Aura-perunoita. Pippuripihvit grillissä. Oli hyvää! 


Normaalia kämppärioleilua. Ajoissa nukkumaan.

Keskiviikko 14.5.2014

Herätys klo 8. Vähemmän tällä reissulla on herätystä tarvinnutkaan. 
Tummaa pilveä. +18. Alicanten ennusteessa sateen mahdollisuus.

Ajettiin Remeca Investin toimistoon ja saatiin kahvit. Pankista oli ilmoitettu, että tietokoneet on nurin, eli pankkikäynti peruuntui. Remecan Kirsi heitti meidät Finesaan, jossa Tarjan kanssa selviteltiin erilaisia asioita. Tupakkakauppa löytyi samalla reissulla. Täällä ei siis myydä tupakkaa normaaliin tapaan ruokakaupassa. Kartonki Mayfair mentholia 41€.

Sitten ajeltiin Villa Martiniin vielä kerran fiilistelemään ja ottamaan kuvia bungalowista. Siellä on kaikki niin tiptop, että lakanatkin on silitettyinä millintarkoissa pinoissa. 
Kämppä myydään kalustettuna ja sieltä löytyy ihan kaikki. Hammasharjat vain kotoa mukaan, kun ensimmäisen kerran päästään tulemaan. 



Remecan jälkeen ajettiin aallonmurtajalle. Tavattiin Tuula ja Jaba ja käytiin Faro-nimisessä baarissa haukkaamassa tapas-paloja. Ja sitten takaisin kämppärille.
Kirsi soitteli, että perjantaina pankkiin. Hyvä, ehditään hoitaa ennen lähtöä.

Torstai 15.5.2014

Kehno yö. Täysikuu. Jalkakramppeja. 
Tylsä päivä. Varjossa kylmä ja auringossa tuskaisen kuuma. 
Hiukan alkaa jo olla lähdön tunnelmaa :(

Illalla käytiin Lidlissä, kun meillä on vielä pikkukäkkänä. Viime vuonna Kroatiassa ostin Lidlistä epähuomiossa tuoksuvaa vessapaperia. No, nyt tulin sitten ostaneeksi tuoksuvia roskapusseja. Apua! 
Niin turha ominaisuus kuin vain voi olla. Se tuoksu. Tai hyttysmyrkyn haju!

Suomi-Valkovenäjä 2-0. Oli jännä peli.
Grillaamista. Tiskireissu. 

Perjantai 16.5.2014

Aamulla lähdettiin hyvissä ajoin liikkeelle. Käytiin tankkaamassa pikkukäkkänä. Ja oltiin taas Remecalla niin aikaisin, että saatiin kahvit :)
Sabadell-pankissa Auli hoiteli näpsäkästi kaikki pankkitiliin liittyvät asiat. Kuka olisi hetki sitten arvannut, että tarvitaan pankkitili Espanjassa?

Käytiin palauttamassa pikkukäkkänä autovuokraamoon (Goldcar) ja käveltiin sieltä feria-alueelle. Käveltiin rantakatua aika pitkälle ja sitten taksilla kämppärille. Respassa siirrettiin lähtöpäivä sunnuntaille.

Paljon espanjalaisia tullut viikonlopun viettoon. Kylläpä tuli taas kämppärille eloa!
Illalla Suomi-Sveitsi 3-2. Peli ratkesi vasta rankkarikisassa.

Lauantai 17.5.2014

Lähdön tunnelmaa. Selvittelin paperikasoja. Kävin pesemässä grillin; se on ikävän rasvaista puuhaa, mutta saatiin se pakattua lähtövalmiiksi. 
Pasi kokkaili spagetti bolognesea. Kyllä se vasn monesti on niin, että itse tekemällä saa parhaat sapuskat.

Tuula joutui työasioiden takia lentämään pikavisiitille Suomeen. Jaba haki meidät kentältä tullessaan linturetkelle. Flamingoja, pitkäjalkoja, avosettejä. 
Pyörähdettiin Santa Polassa asti. Kiva, kun oli viimeiselle illalle mukavaa ohjelmaa!

Leiri on suht lähtövalmiina. Katos otettiin taas päivällä pois, kun tuuli paukutti sitä.
Pientä iltapalaa ja unille. Espanjalaisten iloinen mekastus jatkui.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti