Keskiviikko 24.4.2013 Munchen

Eilisistä olut-ämpäreistä huolimatta noustiin aamukahville yhdeksän maissa. Mä olin kyllä taas heräillyt aamuyöstä niskakipuun; voiko niska olla niin kipeä, että se katkeaa, kun nostaa päätä tyynyltä? Ainakin se tuntui todennäköiseltä!

Yhdeksältä aamulla aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Mittari näytti varjossa +12. Oli mukava istuskella pihalla, selata lintukirjaa, olla ja ihmetellä.



Lähdettiin kuvaamaan eilen nähtyjä punapäänarskuja ja mandariinisorsia. Nyt jos ei ole kuvat kohdillaan, on Canonin EOS60D ja 300mm F4 putki myynnissä!!! Mandariinisorsat, merihanhet ja kyhmyjoutsenet tuli niin lähelle, että piti perääntyä. En mä halua kenenkään nokkivan Crockseja. Ovat siis ihan pullasorsia!
Uusina lajeina tänään viitatiainen ja merimetso.



Pienen lintujärven rannalla oleva olutterassi oli tänään auki.... Pitihän siinä ottaa aamupäiväoluet.



Sitten takaisin kämppärille klo 12. Oltiin taaperrettu muutama tunti. Sitten maistuikin yhdistetyksi aamupalaksi ja lounaaksi annokset wienersnitzeliä ja kananuggetteja ranskalaisilla ja Löwenbraut "pienissä" puolen litran tuopeissa. Hinta yhteensä 20€.


Kämppärin baarissa oli viisi iloisesti laulavaa nuorta miestä. Ei venäläisiä, mutta ehkä tsekkejä. Varhaisesta kellonajasta huolimatta niiden pöydässä oli paljon tyhjiä puolen litran pulloja :)



Kun palattiin autolle, oli täällä +25 astetta. Pasi laittoi suihkuveden lämpiämään. Hoidettiin kemssa (sehän on aina mun homma, kun kerran Pasi ajaa), roskat ja järkättiin taas tavaroita niin, että saatiin likapyykille ja puoliksi pidetyille fiksut paikat.
Munchen tv:n virallinen lämpötila klo 14 oli +18,7. Siltä se tuntuikin. Alkaa olla kesäinen fiilis!

Suihkun jälkeen iltapäiväkahvit. Respasta saatiin taksin numero 00498921610 ja tilattiin se puoli viideltä. Ajettiin iltapäiväruuhkissa suht Munchenin keskustaan Hofbrauhausin maineikkaaseen oluttupaan... Tai halliin? Otettiin isot ämpärit olutta ja annos possunpotkaa, jonka kanssa tuli perunan näköinen pallo, joka olikin ilmeisesti jotain jauhoa tms sianihrassa? En tiedä, mutta pallero jäi syömättä. Liha oli kyllä hyvin haudutettua ja herkullista!






HB:n jälkeen lähdettiin kävelemään. Ihan siinä vieressä oli kauppa, josta ostettiin hassut haltinvihreät hatut.... Käppäiltiin aika pitkään ja käytiin muutamassa olutuvassa. Jälkimmäisessä seurattiin hetki Dortmund-Real Madrid-peliä, josta tulee myös voitto saksalaiselle joukkueelle. Itseasiassa 4-1. Peli päättyi just.



Löydettiin taksi (13€) ja oltiin kämppärillä ennen klo 22. Osa aamupäivän nuorista miehistä taisi olla edelleen kämppärin baarissa; aika hyvä kestävyys!!! Pasi löysi tv-kanavan, josta pääsi katsomaan pelin loppuun. Nyt alkaa olla nukkumaanmenoaika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti