Lauantai 11.5.2013 Krka

Herättiin vesisateeseen.... Käänsin kylkeä!
Kun vihdoin pääsin ylös sängystä, surffailin ja päivitin blogia. Nyt onkin muuten tiukka paikka, että mitä kirjoittaa päivästä, jolloin ei tehty yhtään mitään?

Pasi tyhjensi kemssan ihan suosiolla. Yhdistetyksi aamiaiseksi ja lounaaksi kaivettiin pakastimen kätköistä Vaasan ruispaloja. Metukkaa ja juustoa. Jugurttia. Lisää kahvia.

Suomi-Itävalta-peliä ei löytynytkään Marinan tv:stä. Eikä meinannut löytyä nettiyhteyttäkään. Kaksi sveitsiläisautoa tullut meidän ja päärakennuksen väliin; haittaakohan ne yhteyttä? Onneksi läppäri sai vihdoin yhteyden....
Suomi voitti lopulta, mutta kolmas erä oli kyllä jännä: ensin itävaltalaiset tasoittivat 3-1 ja heti perään 3-2. Siinä vaiheessa suomalaiset onneksi heräsivät pelaamaan ja voittivat 7-2!

Oltiin päätetty, että lähdetään huomenna aamulla Zadariin. Grilli oli puhdas, eikä viitsitty sotkea sitä. Kuitattiin iltaruoka sipseillä ja suklaakekseillä. Tyhjennettiin videokameralta pätkät läppärille ja katsottiin Krkan pätkät läpi. Olis varmaan pitänyt katsoa jo aiempien päivien saalista: mä olen ottanut niin lyhyitä, hätäisiä pätkiä, että kun niistä poistaa alku- ja lopputärähdyksen, ei jäljelle jää mitään. Voi harmi! Ei meinaan aiota mennä uudestaan vesiputouksille sen takia!

Järjesteltiin jo hiukan paikkoja lähtökuntoon. Kroatian tv näytti leffan Flight 93. Hiukan hankala seurata, kun mä vaistomaisesti mieluummin luen kuin kuuntelen. Tekstitys oli kroatiaksi....
Ihan mielenkiintoinen leffa kuitenkin. Sen jälkeen olikin aika mennä nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti